Burgersgowest.reismee.nl

Los Angeles, Hollywood

Na een reis van meer dan 16 uur zijn we op de bestemming aangekomen. De vlucht is toch al met al sneller verlopen dan we dachten. We hadden een soort mediabibliotheek tot onze beschikking. We konden films zien en zelfs tv programma,s. Het eten was goed en we kregen voldoende drinken. Zonder veel problemen of oponthoud door de douane heen gegaan. De koffers hadden we binnen een kwartier. Dus op naar Hertz om onze auto op te halen. We kregen een parelmoer witte cadillac dts. Zie de foto,s . Andre,hier zal je jaloers op zijn. hahaha. Toen op naar het hotel . Dat was ongeveer een uurtje rijden. Het druk op de weg. Toen we in ons hotel waren aangekomen,, zijn we neergeploft. Wel nog iets gegeten bij Sizzlers. Het is nu bij ons acht uur maar in Nederland dus vijf uur s,ochtends. We zijn nu dus al bijna 24 uur op. Duzze welterusten.

andre

nou gelukkig goed aangekomen,kun jullie die cadallic niet meenemen naar nederland,fijne dagen verder

Charlotte

Nice car!!!!!! veel plezier!!!

Jan Joost

Cooolnessssss

Fijne vakantieeeee :D

opa en oma

blij dat je goed bent aangekomen,je zult wel moe geweest zijn naar die reis van 16 uur,lekker geslapen zeker daarna,veel plezier verder in la ,en tot de volgende groet