Grand Canyon
Vanmorgen hebben we Antelop Canyon bezocht. De rit daarheen was nogal ruig. Op een 4x4 verhoogde jeep racete we eerst over de highway om vervolgens door een rivierbedding naar de Canyon te rijden met een nogal hoge snelheid.In de Canyon zelf konden we foto,s maken en filmen waarbij de gids steeds ons fototoestel uit de handen griste om maar mooie foto,s voor ons te maken. Helaas waren toen de baterijen van het toestel leeg. Stom om geen reserve mee te nemen.!!! Maar gelukkig hebben we wel alles gefilmd.Het viel ons een beetje tegen maar misschien zijn we door de foto,s op internet iets verwend en moet je gewoon alles mee hebben om die prachtige foto,s te maken. We waren waarschijnlijk ook iets te vroeg op de dag, als je smiddags komt is de zon wat hoger en heb je mooiere lichtinval. Maar het was nog steeds mooi hoor.
Na Antelope Canyon gingen we op weg naar ons volgende hotel die bij de Grand Canyon staat dus onderweg echt prachtige uitzichten gezien. Echt adembenemend en knikkende knieen van de hoogte. hahaha.
nou al weer heel wat meegemaakt heb ik gelezen ,de laatste week gaat al weer in ,wat gaat dat toch snel,nog een paar fijne laatste dagen