Burgersgowest.reismee.nl

Dallas

Vandaag moesten we vertrekken uit Houston, om naar Dallas te rijden.We zouden eerst langs Waco gaan maar ik had geen zin om weer zes uur in een auto te zitten. Nu kwamen we na een uurtje of drie in Dallas aan . Je komt Dallas binnen met een geweldige skyline maar het is een beetje moeilijk om daar vanuit de auto foto,s van te maken. Toch m,n best gedaan. Als je Dallas binnenkomt zie je wegen die over, door,onder, naastelkaar lopen. Het lijkt een soort van doolhof.We kwamen aan in het Southfork hotel. Echt een prachtig hotel. Wel een beetje klein zwembadje maar voor ons genoeg.Timothy en Ankie van middag gezwommen en er zat een whirlpool bij die volgens mij wel bijna veertig graden celcius was. Heerlijk.Helaas is Marco van daag verkouden en een beetje grieperig. We hopen dat dat morgen weer beter gaat. Groetjes aan iedereen van de AH to go van Ankie.

tilly

Nou, de foto's van de skyline zijn toch wel aardig gelukt hoor!
Marco ,beterschap!

papa anneke

zo in dallas ook een aldi,gisteren is toevallig de eigenaar van aldi supermarkten overleden.jullie hebben het lekker naar je zin lees ik,gaan jullie ook nog naar het huis van sue ellen en jr kijken.marco weer wat beter vandaag ?nou veel plezier verder.